Monday, 12 November 2012

si penggemar fashion



FASHION..apa yang aku tahu tentang fashion..mmm???bagi aku fashion ialah pelangkap wanita yang inginkan sesuatu yang indah..DAN..fashion itu tak mengenal saiz seseorang..ayu pernah terbaca satu artikel  buku fashion iaitu HIJABSTA..mmm..''pakailah pakaian yang dapat memuaskan hati kita bukan orang lain asalkan menutup aurat''..ayat tu membuatkan ayu lagi berani untuk berfashion..but sometime ayu pernah over dalam berfashion,,,dari pengalaman tu ayu ambil iktibar untuk berfikir sebelum memakainya..ayu jugak seorang pengumpul barangan yang berkenaan tentang fashion for the example is tudung bawal and pashmina,dari corak pokadot, obama, leopard, dua ton, ros..kalau baju pulak ayu lebih suka pilih colour yang ceria sebab itu melambangkan diri ayu..


#Inilah antara koleksi baju kegemaran ayu




#Ini koleksi tudung bawal ayu




#ini koleksi phasmina and shawl ayu


#ni koleksi barang perhiasan ayu


#ni warna kegemaran ayu


#ni koleksi scarf ayu

#ni koleksi belt ayu




Pernah ada satu kejadian yang melibatkan fashion ayu and kawan ayu..iaitu kumpulan pelajar form 3 yang kurang senang tengok fashion kawan ayu...diaorang cakap fashionnya pelik sebab melibatkan banyak colour..last-last telinga kawan ayu tak tahan dengar kata-kata kutukan tu,,,dia pon terus sound pelajar form 3 tu..ayu pon ada terasa jugak cara ayu..just bagi buku tentang fashion and budak tu terus senyap...mybe dia terasa akan perbuatan ayu,,,but ayu dapat pertahankan prinsip ayu..dengar cerita sampai sekarang dia tak baca buku tu lagi....hurm,,,pengajarannya..jangan memandai-mandai nak komen seseorang tanpa ilmu pengetahuan yang cukup...ye,,,,sesetengah kawan ayu cakap mulut ayu macam longkang but salah ayu ke untuk pertahankan apa yang ayu ikot selama ni??hurm,,,manusia,,,macam-macam ..tak lenggang dari rasa dengki,,




#ini first time ayu berfashion kontra colour




#saiz bukan penghalang untuk kita berfashion  :D





#ni pic time ayu hangout dengan kawan



#ayu berani dalam bermain colour



Tiap kali ke mana-mana mesti ayu ambil gambar,,,huhu..hobi ayu kan??




No comments:

Post a Comment