Saturday, 30 March 2013

PERTEMUAN YANG MENJALINKAN IKATAN

#sebuah hubungan sesama manusia tidak mengenal status,gaya,rupa akan mereka.


       Assalamualaikum pakcik,makcik dah tidur ke belum?abang,akak,adik?dah tidur ke? alorh! lek ar esokkan hari minggu. malam masih muda.hihi. apa khabar semua?ayu harap kauorang sihatlah ye. kalau nak sakit pon jangan lah sakit mata nanti tak dapat nak baca post ayu yang akan datang,huhuhu.

    nak ceritakan tentang pertemuan ni. haish memang tak kan habis sebab macam-macam orang yang ayu jumpa dan kenal tapi semua ye tak kekal hanya sekejap je. (maksud ayu pakwe.huhu) .Tadi ayu baru ke bukit kapar untuk berjumpa dua beradik yang ayu rindu sangat-sangat, ayu kenal diaorang masa kat kem.alah. kem yang ayu temankan sepupu ayu tu, malas lah nak replay.. *ingat aku cd player ke?huhu*
Ayu mula rapat dengan diaorang pada hari kedua kem dan mereka ni sebenarnya anak yatim.mak ayah diaorang tak ada. sedih kan?*ayu lupa nak suruh awak semua sediakan tisu.hihi* . Perangai diaorang tak sama macam budak lain,diaorang ni special sangat. sebab tulah ayu sayang diaorang.


APA YANG SPECIAL?

hubungan diaorang ni terlalu rapat dan saling memahami antara 1 sama lain sedangkan hubungan ayu dengan abang ayu pun tak terlalu elok,selalu gaduh. itulah yang ayu dapat belajar dari diaorang.Kasih sayang yang kita dapat rasa di antara anak yatim dan menyentuh hati lalu menginsafi diri *waduh-waduh,, dah macam cerita romentik?romentik??polek benar*

By the way *ceh,anak jawa speaking ma,,,*  diaorang ni memang adikberadik yang awesome!


                                                                 


Sekian♥ 

2 comments:

  1. hehe..thanks kak ayu :'D
    kitorang dah anggap kak ayu macam kakak sendiri.. :') sayang kak ayu <3 !

    ReplyDelete